Nejnovější recenze ze sekce Pečicí formy
- Funguje dle představy
- Lehce se ohne v ruce
- Nutnost mít v ruce, nelze dát do myčky
Potřebovala jsem malou formu a tato byla přesně takové.
Navíc dobrý nepřilnavý povrch
Odpovídá ceně, funguje, lehký hliníkový výlisek.
Keramikaportal.eu-forma beránka velikonoční.Velikost32x17cm.zlevněno-druhá jakust. kamenina.
Přidáno: 1. dubna 2024
(naposledy upraveno 1. dubna 2024)
Zakoupeno v keramikaportal.eu
- Spokojenost. I přes druhou jakost je forma na beránka plně funkční a nevykazuje žádné vady. Na webových stránkách výrobce je návod k použití, který velmi pomůže k dosažení žádaného výsledku.
- Nádherná, kvalitní forma. Velmi dobře a rovnoměrně se v ní peče a nic se nepřipaluje. Popis výrobku odpovídá skutečnosti. K dostání v několika barvách, hodí se do každé domácnosti.
- Dno na vnější straně formy není glazované, proto je třeba dát pozor, pokud se forma pokládá na choulostivý nebo hladký povrch kuchyňské linky, aby se nepoškrábal.
Forma na beránka je z kvalitního silikonu .
V balení je zároveň praktický stojánek, který zabrání překlopení formy a následnému rozlití těsta před vložením do trouby. Pečení i vyjmutí hotového beránka z formy proběhlo bez problémů a výsledkem byl upečený beránek, kterému nechyběla ouška. Za mne naprostá spokojenost .
- Skvělá forma, po upečení lze beránka snadno vyklopit. Kvalitní výrobek.
Vyzkoušeno, rohlíčky jdou dobře vyklopit.
Snadné mytí formy.
- Rychlé doručení kvalitně zabaleno
- jde v něm upéct vše
Ještě jsem ji nevyzkoušela, ale myslím, že bude dobře sloužit.
............
Menší než jsem čekala, ale využiju
- OK
- Krásně se vejde do 4l remosky. Kváskový chléb z vymazané a semínky vysypané formy po upečení vyklouzne sám, krásně v ní upeču chleba z 500-550g mouky o 100% hydrataci (výsledný chleba až 1,1 kg.
- Píšou že se v ní nemá nechávat těsto kynout, já nicméně poslední fázi kynutí kvasového těsta ve formě potřebuju. Zatím jsem v ní chleby upekla dva, tak uvidíme zda se to časem nějak negativně projeví...
Vhodná i pro pečení v remosce, chleba lze krásně vyklopit.
Nevýhodu nevidím, až na informaci, že se nemá nechat těsto ve formě kynout...
forma je skvělá, stačí lehce nasprejovat olejem a lehce bez problému se vyklopí a vypadá to luxusně :-)
- Zatím se kroužek na pánvi nerozpustil
- Výsledné vejce je opravdu kulaté
- Je třeba pevně přidržovat, aby vejce pod kroužkem nevyteklo
- Průměr by mohl být o něco menší, výsledek je velice tenký (z jednoho vejce + bílku vyšel velice pěkný výsledek)
Zatím použito párkrát na teflonové pánvi. Při nalití vajíčka je třeba formičku tlačit dolů, aby vejce nevyteklo pod ní. Až spodní vrstva vejce ztuhne, je možné povolit. Pokud umíte vyklepnout vejce jednou rukou, budete potřebovat ruce tři. Pokud na to potřebujete ruce obě, bude to chtít čtyři.
Krasna neprilnava babovkova forma
- Dobře se s firmou pracuje. Dobrá velikost písmen.
- perfektní
- nepřilnavý povrch
- lze mýt v myččce
Zobrazuji 321 - 340 ze 500 recenzí « Předchozí 1...15 16 [ 17 ] 18 19...25 Další »