Emile Henry Forma na bagety 39x24cm

100 %
Keramická forma na pečení baget je výsledkem několikaletého výzkumu Emile Henry. Speciální tvar ve spolupráci s inovativní keramikou z Burgundské hlíny zajistí, že Vaše bagety...
3 440 Kč
Doprava zdarma, Skladem
Garantovaný nákup z KitchenStyle
Seřadit:

Nejlevnější nabídky (2)

Do 3 dnů • 1 variantaZdarma100 % • 385 recenzíDalší informace
Skladem • 1 variantaProdloužená zárukaZdarma97 % • 590 recenzíDalší informace
Do obchodu

Popis produktu

Keramická forma na pečení baget je výsledkem několikaletého výzkumu Emile Henry. Speciální tvar ve spolupráci s inovativní keramikou z Burgundské hlíny zajistí, že Vaše bagety...

Parametry produktu

Výrobce
Materiál
keramické
Tvar
hranaté
Barva
červená

Recenze

    Ověřený zákazník Ivet

    , zakoupeno v KitchenStyle

    100 %
    • Vypadá velice elegantně
    • Dobře se udržuje, díky hladkému povrchu
    • V balení chybí český návod.

    Ověřený zákazník Hana Racková

    , zakoupeno v KitchenStyle

    Doporučuje produkt

    100 %
    • jsem spokojená

Parametry produktu

Výrobce
Materiál
keramické
Tvar
hranaté
Barva
červená

Popis produktu

Keramická forma na pečení baget je výsledkem několikaletého výzkumu Emile Henry. Speciální tvar ve spolupráci s inovativní keramikou z Burgundské hlíny zajistí, že Vaše bagety budou mít během pečení ideální vlhkost, v čemž tkví tajemství jejich textury a chuti. Výsledkem bude křupavá kůrka na povrchu, vláčné a jemné těsto uvnitř. Upečte si své domácí bílé, ale i celozrnné pečivo, které Vám bude chutnat.

  • Příprava: vypracované těsto necháme kynout přikryté při pokojové teplotě. Po prvním nakynutí těsto znovu propracujte a umístěte do pomoučené formy. Těsto necháme znovu nakynout. Vždy nechte kynout dle přesného času dle receptu. Necháte-li kynout příliš dlouho, bude těsto unavené. Těsně před pečením, proveďte rychlé, hladké řezy na povrchu pomocí nože. Tyto řezy vytvářejí slabá místa v kůrce a umožňují těstu stoupat. Umístěte uzavřenou formu do předehřáté trouby - obvykle při teplotě 240 ° C. Forma je ze speciální keramiky udržující dokonalou vlhkost během pečení. Po upečení sejměte kryt formy a nechejte bagety vychladnout tak, aby byla kůrka krásně křupavá.
  • Materiál: Keramika z Burgundské hlíny vypálená při 1100°C. Možné mytí v myčce na nádobí.

Chybí či je nepravdivý některý důležitý parametr? Uvedené informace jsou pouze orientační, před zakoupením ve vybraném obchodě doporučujeme ověřit, že prodávaný model má klíčové vlastnosti dle vašich požadavků. I když se snažíme o maximální přesnost informací, bohužel nemůžeme zaručit jejich 100% správnost. Ceny produktů jsou uváděny včetně DPH.

Hodnocení produktu

1zákazník doporučuje produkt
0zákazníků nedoporučuje produkt
100 %
průměr z 2 hodnocení
5
2 ×
4
0 ×
3
0 ×
2
0 ×
1
0 ×

    Ověřený zákazník Ivet

    , zakoupeno v KitchenStyle

    100 %
    • Vypadá velice elegantně
    • Dobře se udržuje, díky hladkému povrchu
    • V balení chybí český návod.

    Ověřený zákazník Hana Racková

    , zakoupeno v KitchenStyle

    Doporučuje produkt

    100 %
    • jsem spokojená